Neke od najmoćnijih žena na SAD-uokupile su se u New Yorku kako bi prisustvovale humanitarnom događaju 'Important Dinner For Woman'. Ashley Judd, kraljica Rania te Donna Karan samo su neke od uzvanica na ovom okupljanju

Po peti puta New York je bio domaćin humanitarnog događaja 'Important Dinner For Woman' koja okuplja najmoćnije žene u SAD-u kako bi se istaknuli problemi i moguća rješenja za probleme s kojima se susreću žene i djevojčice širom svijeta.

Domaćice događaja, kraljica Rania, supruga novinskog magnata Wendi Murdoch te Indra Nooyi okupile su 200 društveno aktivnih i osviještenih ženskih lica koje su raspravljale o ovogodišnjoj temi – obrazovanju djevojčica.

Među okupljenima bila je i glumica Ashley Judd koja je uključena u podršku ženama u Kongu, zemlji razorenoj građanskim ratom.

Ivanka Trump tom je prilikom promovirala i humanitarnu narukvicu čiji prihod odlazi u 'Girl Up' zakladu Ujedinjenih naroda posvećenoj obrazovanju djevojčica u zemljama u razvoju.

>> VIDEO: Neobična jela iz 28 zemalja u humanitarne svrhe

Na događaju su bile prisutne i dizajnerica Donna Karen te Diane von Furstenberg, Martha Stewart, Christy Turlington, Barbra Streisand i mnoge druge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju