Johnny Depp i Angelina Jolie udružili su glumačke snage u filmskom hitu 'The Tourist'. Seksi glumac koji već godinama ne silazi s liste najljepših i najpoželjnija žena na svijetu zajedničke su trenutke proveli u razgovorima o djeci

Johnny Depp je otkrio kako se zbližio s Angelinom Jolie na snimanju zajedničkog filma, no iako su mnogi očekivali da će dvoje uistinu poželjnih ljudi možda osjetiti 'ono nešto', oni su vrijem kratili razgovorima o djeci.

Glumci se nikada do sada nisu sreli, no čim je Johnny Depp spomenuo svoje dvoje, a Angelina šestero djece razgovor je jednostavno krenuo u tom smjeru.

>> Žene odlučile: Ne želimo više mišićave Apolone!

>> Žene bi najradije provele noć s Deppom

'Sjedili smo i brbljali o djeci i to je bilo veliko olakšanje', otkrio je Depp koji je ugodno iznenađen Angellininim perverznim smislom za humor.

>> VIDEO: Angelina Jolie izgubljena ispod haljine

>> Angelina pronašla svoje razloge za sreću!

Imati Johnnyja i Angelinu u istom filmu je san svakog redatelja, a kada još pritom Angie igra zavodnicu u bijegu od ruske mafije to je pravi filmski jack pot!

No usprkos iskustvu i slavi oboje su osjetili nervozu prilikom upoznavanja, a pogotovo Angelina koja je velika obožavateljica Johnnyja Deppa čiji film 'Alisa u zemlji čudesa' je pogledala nebrojena puta u društvu obitelji.

Zato je i s nestrpljenjem očekivala susret sa zgodnim 47-godišnjakom.

'Dok je hodao prema meni činio se uistinu poseban i zanimljiv, a sva moja očekivanja su se i ispunila', otkrila je u razgovoru za magazin Entertainment Weekly.

Nadamo se samo da nas ovaj film neće razočarati kao 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su se Angelina i Brad Pitt, tada najpoželjniji glumac i glumica pojavili zajedno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju