Mediji prenose kako je 10-godišnji brak poznata televizijske voditeljice Uršule Tolj u velikoj krizi, a u kuloarima se šuška i o razlozima bračnog brodoloma

U gradskim se kuloarima posljednjih mjeseci šuška kako je brak poznate TV voditeljice i spisateljice Uršule Tolj pred krahom.

Ljubav više navodno ne stanuje u obiteljskom gnijezdu koje je prije deset godina svila s grafičkim dizajnerom Sveborom Laburom.

Kad je u pitanju njezin privatni život, osobito odnos sa suprugom, inače pričljiva voditeljica pažljivo bira riječi. Iako je za Extru dala naslutiti kako ovih dana proživljava ne baš sretne trenutke, u telefonskom razgovoru za IN magazin bila je suzdržanija.

'Budući da sam nekako shvatila do sada , što više komentiraš, to se više provlači kroz medije . Meni su prije svega u interesu moja djeca, zato ja ostajem bez komentara do daljnjega!', rekla je Uršula.

Kako to obično i biva, kad se gradskim kuloarima proširila vijest o mogućem razvodu svestrane voditeljice, brzinom munje počela su i nagađanja o razlozima.

Jedni navode zahlađenje odnosa među supružnicima, drugi pak Sveborovu ljubomoru te ga opisuju kao muškarca koji bi volio da mu supruga manje izbiva iz kuće.

>> Nevjerni su svi, no žene ipak bolje lažu!

>> 10 glavnih krivaca za raspad brakova

No razlog koji je više od navodne suprugove ljubomore zaintrigirao javnost jest trač da je raspadu braka kumovala Uršulina nevjera s mlađim muškarcem.

No u krugovima bliskim voditeljici šuška se kako Uršula već duže vrijeme održava vezu s manekenom i atletičarom Ivanom Mitrovićem poznatijim kao Mrkvica, koji se proslavio sudjelovanjem u jednom reallity showu. Direktim pitanjem o navodnoj vezi voditeljicu smo, čini se, uzrujali…

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju