Dodjela nagrada MTV Movie Awards okupila je poznate i slavne. Među ljepoticama koje su plijenile najviše pažnje našle su se one najmlađe. Emma Watson, Kristen Stewart i Selena Gomez su se ponosno prošetale u najkraćim haljinama crvenog tepiha

Na crvenom tepihu MTV Movie Award dodjele nagrada bilo je doista vruće, a za usijanu atmosferu bile su zadužene najmlađe ljepotice koje su svojom pojavom u najkraćim minicama večeri plijenile najviše pažnje i uživale u svakom trenutku.

Atraktivna Emma Watson se pojavila u maloj bijeloj haljini sa srebrnim ukrasima oko vrata koja je otkrivala njezinu vitku liniju.

No rame uz rame joj je bila i prekooceanska kolegica Selena Gomez koja je svoj preplanuli ten i vitke noge naglasila bijelom minicom sa smeđim detaljem i bluzom bez rukava.

Kako bi konkurencija bila još snažnija u minijaturnoj crvenoj haljini ukrašenoj zlatnim svjetlucavim detaljima i vrtoglavim crnim štiklama se prošetala i zvijezda 'Sumrak sage' simpatična Kristen Stewart.

>> Emma Watson: Zvijezda u vrućim hlačicama

>> Minice: Savršen ukras preplanulih Zagrepčanki

Sve tri holivudske zvijezde su izgledale sjajno pa slobodno možemo reći kako je Hollywoodom zavladalo mini ludilo koje će vjerojatno potrajati tijekom cijele ljetne sezone.