Dodjela nagrada MTV Movie Awards okupila je poznate i slavne. Među ljepoticama koje su plijenile najviše pažnje našle su se one najmlađe. Emma Watson, Kristen Stewart i Selena Gomez su se ponosno prošetale u najkraćim haljinama crvenog tepiha

Na crvenom tepihu MTV Movie Award dodjele nagrada bilo je doista vruće, a za usijanu atmosferu bile su zadužene najmlađe ljepotice koje su svojom pojavom u najkraćim minicama večeri plijenile najviše pažnje i uživale u svakom trenutku.

Atraktivna Emma Watson se pojavila u maloj bijeloj haljini sa srebrnim ukrasima oko vrata koja je otkrivala njezinu vitku liniju.

No rame uz rame joj je bila i prekooceanska kolegica Selena Gomez koja je svoj preplanuli ten i vitke noge naglasila bijelom minicom sa smeđim detaljem i bluzom bez rukava.

Kako bi konkurencija bila još snažnija u minijaturnoj crvenoj haljini ukrašenoj zlatnim svjetlucavim detaljima i vrtoglavim crnim štiklama se prošetala i zvijezda 'Sumrak sage' simpatična Kristen Stewart.

>> Emma Watson: Zvijezda u vrućim hlačicama

>> Minice: Savršen ukras preplanulih Zagrepčanki

Sve tri holivudske zvijezde su izgledale sjajno pa slobodno možemo reći kako je Hollywoodom zavladalo mini ludilo koje će vjerojatno potrajati tijekom cijele ljetne sezone.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju