Filmski festival u Cannesu ove je godine nagradu za najbolju glumicu dodijelio Kirsten Dunst za ulogu u filmu 'Melankolija' redatelja Larsa von Triera. Pozivamo vas da pogledate što se događa dok se planeta užurbano približava Zemlji i prijeti uništenjem

Film 'Melankolija' ove je godine prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu gdje je osvojio nagradu za najbolju glumicu – Kirsten Dunst. Priča je to o planetu Melankolija koji se užurbano približava Zemlji dok Justine i Michael slave svoj brak na raskošnoj zabavi u kući njezine sestre i šogora.

Čudan odnos sestara koje glume Charlotte Gainsbourg i Kirsten Dunst dodatno će narušiti planeta koja prijeti uništiti Zemlju.

Novi film redatelja Larsa von Triera 'Melankolija' kreće u službenu kino distribuciju po Hrvatskoj nakon što je gledatelje oduševio na Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma održanoj u Zagrebu.

Zadovoljna.hr daruje ulaznice za film 'Melankolija' u kinu Movieplex u Centru Kaptol Ivani Kranjčec, Šimici Kovačević, Nikolini Tomas, Magdaleni Verstovšek i Marini Milaković.

Film u službenoj kino ditribuciji možete pogledati od 3. listopada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju