Ako ste i jedna od onih koja želi što prije pogledati najiščekivaniji film u domaćim kinima 'Larin izbor: Izgubljeni princ', javite nam se i možda ćete baš vi biti jedna od sretnih dobitnica ulaznica koje vam daruje Cineplexx u Zagrebu, Splitu i Osijeku

Distributer filma je Continental film, a film će se u Zagrebu, Osijeku i Splitu ekskluzivno prikazivati u Cineplexx kinima. Film će se također prikazivati i u ostalim gradovima diljem Hrvatske i regije, pa će tako u uzbudljivom filmskom spektaklu uživati i stanovnici Čakovca, Dubrovnika, Samobora, Pule, ali i Sarajeva, Zenice, Banja Luke.

>> Doris Pinčić srebrom i kristalima naglasila figuru

Prva sezona megauspješne serije 'Larin izbor' Nove TV oduševit će svoje vjerne gledatelje obratom u radnji. Napetost, drama i emocije dominirat će u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu.

>> Jelena Veljača: Boja smaragda za zlatni uspjeh

'Larin izbor: Izgubljeni princ'vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote.

Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Cineplexx daruje 5 sretnika s dvije ulaznice za film 'Larin izbor: Izgubljeni princ'. Kako biste i vi bili jedan od njih potrebno je točno odgovoriti na pitanje – tko je redatelj filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ', poslati na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr i imati malo sreće. Odgovor glasi Tomislav rukavina, a sretne dobitnice su Ksenija Korač, Jelena Jambrešić, Maja Srakić, Željena Rinčić i Zrinka Višević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju