Zadovoljna.hr vodi vas u kino i to na romantičnu komediju koja će zaokupiti i mušku pažnju. Razlog su atraktivne glumice Jennifer Aniston i Brooklyn Decker koje imaju glavne uloge u filmu 'Moja lažna žena'

Romantična komedija priča priču o muškarcu koji tijekom putovanja na Havaje nagovori svoju asistenticu da glumi njegovu uskoro bivšu ženu kako bi pokrio laž koju je izgovorio mlađoj djevojci u koju je zaljubljen.

Jennifer Aniston tumači ulogu staromodne majku dvoje djece koju privlači plastični kirurg kojeg glumi Adam Sandler koji je posebno komplicirana osoba, jer svakoj ženi s kojom je u vezi laže da je u braku kako se ne bi previše vezivao.

Problemi u njegovom odnosu s Aniston nastaju onog trenutka kad se pojavljuje Brooklyn Decker u koju se Sandler zaljubljuje.

Darujemo vam ulaznice!

Novi filmski hit domaća kina stiže 10. ožujka, a Zadovoljna.hr i Continental film daruju 2 ulaznice Ivani Međugorac, Marijani Ačkar, Ljiljani Stanić, Snježani Frketić i Maji Šimudvarac. Ulaznice vas čekaju na blagajni kina Moviplex, a možete ih iskoristiti od danas, 16. do srijede 23. ožujka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju