Što kad vas osoba koju volite, doslovno ne bi više prepoznavala? Biste li znali kako ponovno osvojiti srce vaše srodne duše? Odgovor na ova pitanja potražite u kinima, a na portalu Zadovoljna.hr uživajte u darovima iz filma

Continental film daruje čitateljicama portala Zadovoljna.hr 2 bloka za pisanje i 3 albuma za slike iz filma 'Zavjet ljubavi'. Darovi stižu Mariji Tomić, Kristini Katić Rajkovača, Tanji Košić, Andrei Megec i Arijani Borovnica.

O filmu
Paige i Leo su mladi, ludo zaljubljeni bračni par, koji uživa i živi ispunjenim životom umjetnika u Chicagu. Jedne snježne večeri postanu žrtve u prometnoj nesreći. Leo se izvuče bez i jedne ogrebotine, ali Paige zbog traume glave izgubi kompletno sjećanje i više se ne sjeća svoga muža niti njihovog braka.

Kada se probudi iz kome, Leo je za nju stranac koji se odjednom nađe u bolnoj situaciji u kojoj mora potpuno obnoviti vezu na koju je čekao cijelo svoj život i ponovno se izboriti za ljubav svoje žene. Paige se mentalno vrati mladoj studentici prava, koja je bila pet godina ranije, prije nego je upoznala Lea i postala umjetnica.

Odjednom, ona više nije žena koju Leo poznaje i, pored svega, ona više ne prepoznaje svoj sadašnji život. Ne može shvatiti zašto je otuđena od svojih roditelja, nedostaje joj njezina konzervativa garderoba i ne razumije zašto bi odustala od fakulteta i obećavajuće pravne karijere.

Da stvar bude još gora, Paige misli da je još uvijek zaručena za šarmantnog biznismena Jeremyja, koji ju i dalje želi i odbija prihvatiti da je Leo, sa svojim manje konvencijalnim životnim stilom, a koji se bavi glazbom, jedina osoba koju je možda ikada voljela.

Kako sve više ponestaje nade da se Paige vrati pamćenje, Leo se počinje suočavati sa svojim najvećim strahom – da je izgubio ljubav svog života i svoju jedinu obitelj. Odbija odustati i odluči krenuti ispočetka te se ponašati prema Paige kao da su se tek upoznali. Vjeruje da, ako su se zaljubili jednom, možda se mogu zaljubiti ponovno.

Ovo je izazov koji će testirati sve u što je ikada vjerovao o ljubavi, o tome kako biti vjeran sebi i o onom svetom dijelu svake svadbene ceremonije: zavjet koji dvoje ljudi daju jedan drugome.

U filmu se uz Chaninga Tatuma i Rachel McAdams pojavljuju Scott Speedman, Jessica Lange i Sam Neill.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju