Iako je princ William daleko od svoje supruge Catherine, ona Valentinovo nije provela u kući u društvu svog koker španijela, već je otputovala u Liverpool gdje je dobila ljubavnu čestitku, kolačić te kušala shake nazvan 'Vojvotkinja'. I sve je to obavila u nenametljivom kaputu dostupnom na sniženju od 50 posto

Catherine Middleton je Valentinovo provela u Liverpoolu gdje je posjetila kafić koji vode liječeni alkoholičari iz udruge 'Action on Addiction' čiji je Catherine pokrovitelj.

Tamo je kušala i shake nazvan 'Vojvotkinja' osmišljen njoj u čast sastavljen od mlijeka, meda, badema, banana i slatkog vrhnja.

Također je primila i ljubavnu čestitku od osmogodišnjeg Jaqsona koji je vedroj Catherine poklonio i buket crvenih ruža te kolačić na kojemu piše 'Jaqson loves Kate'.

>> Koliko Catherine Middleton troši na frizuru?

>> Catherine Middleton u haljini za 600 kuna

Njegovoj je majci ispričala kako je još jutros dobila čestitku i prelijepi buket cvijeća od princa Williama koji je na vojnoj vježbi na Falklandskom otočju.

Kako bi sva pažnja bila usmjerena na njezin volonterski rad i dobru volju, odjenula je nenametljiv kaput boje čokolade koji se ne web stranici modne kuće 'Hobbs' prodaje po sniženoj cijeni od 50 posto, odnosno za 182 funte umjesto prvotnih 369 funti. Naravno, danas tijekom dana kaput je rasprodan u svim veličinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju