Nakon otkrivene afere između Liz Hurley i Shanea Warnea, lijepa glumica priznala je kako već mjesecima ne živi sa svojim suprugom. No, najnoviji zaokret u njezinom turbulentnom ljubavnom razdoblju su poruke u kojima Shane izmjenjuje nježnosti s drugom ženom. A u Lizin stan, u posljednjih nekoliko dana dolazi njezina bivša ljubav, Hugh Grant. Nekadašnji 'it' par showbizza možda ulazi u novu fazu svoje ljubavi

Nakon što je Elizabeth Hurley okom kamere uhvaćena u intimnom susretu s bivšim australskim igračem kriketa Shaneom Warneom, nije ni pokušala poricati svoj romantični odnos s plavokosim zavodnikom. Njezina prva reakcija bilo je javno priznanje kako više ne živi sa suprugom, indijskim milijarderom Arunom Nayarom s kojim je u braku tri godine.

Nekoliko dana kasnije se predomislila i na svom Twitter profilu napisala kako želi prekinuti nagađanja i jasno naglasila kako se još nitko ne razvodi.

U međuvremenu njezin odnos s Warenom je navodno okončan jer je poznati ljubitelj žena svojoj sunarodnjakinji poslao stotinjak SMS poruka intimnog sadržaja. I ovoga puta svoju je reakciju glumica podijelila na Twitteru rekavši da se osjeća kao u showu Jerryja Springera.

>> Je li Liz Hurley nevjerna supruga?

>> Hurley vs Hunter: Borba dekoltea

A začin u ovoj ljubavnoj prekuhanoj juhi je Lizina bivša ljubav Hugh Grant koji posljednjih dana redovito dolazi u dom svoje prijateljice s kojom je u odličnim odnosima ostao više od deset godina. Hoće li njihova prekinuta trinaestogodišnja veza dobiti svoj nastavak saznat ćemo veće u sljedećoj epizodi Elizabethinih ljubavnih dogodovština.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju