Najnovije replike najpoznatijih sestara s britanskog otočja, Catherine i Pippe Middleton, zgrozit će sve one kojima one predstavljaju ikone stila i dobrog ukusa. Jer bi se lutkice odjevene u njihove haljine s travanjskog vjenčanja puno lakše uklopile u sliku Frankeistanove, a ne kraljevske svadbene svečanosti

Najičekivanije vjenčanje desetljeća ili za nepopravljive romantičare čak i stoljeća, svakako je ono princa Williama i Catherine Middleton. Od 28. travnja kada su se oglasila svadbena zvona u Westminster Abbey, vjenčanje je Velikoj Britaniji osiguralo puno simpatija, a izložena vjenčanica koju je pogledalo 345. tisuća posjetitelja i nevjerojatnih 8 milijuna funti.

Najnovija replika te romantične haljine koju potpisuje Sarah Burton za Alexander McQueen, kao i haljina djeveruše Pippe, ne samo da nije vjerna kopija već je prilično groteskno izdanje na akcijskim figuricama tvrtke 'Hero Builders'.

>> Najbizarnija replika Catherine i Williama

>> VIDEO: Vjenčanje na Julijinom balkonu za 900 eura

Na njihovoj web stranici istaknuto je kako je za tim lutkicama, koje bi se sjajno snašle uz kakvog komandosa, velika potražnja. Oni koji baš žele akcijsku Catherine spremni su izdvojiti 120, a za djeverušu Pippu znatno skromnijih 30 funti.

Iako ovo nije prva neuvjerljiva replika britanskog vjenčanja, svakako je za sada najnespretnija i daleko najneprivlačnija.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju