Nakon što je otkriveno odredište medenog mjeseca princa Williama i Catherine Middleton, donosimo vam fotografije tog otoka u arhipelagu Sejšala nepravedno nazvanog tek North Island. Zbog prirodne ljepote i luksuza prilagođenog okolišu slobodno bi se mogao šepuriti etiketom najpoželjnijeg otoka na svijetu

Mladi kraljevski par na svoj se medni mjesec nije uputio u Keniju niti Jordan kako su mediji spekulirali, već na otok North Island u arhipelagu Sejšela gdje jedna noć košta 4.000 dolara.

Za tu cijenu, osim potpune privatnosti, ne nudi samo luksuznu sobu već doslovce cijeli otok u kojem 90 posto namještaja čine kreveti.

Osvježenje, osim Indijskog oceana i koktela koji radi konobar posvećen isključivo Williamu i Catherine, nude mali i veliki bazeni raštrkani po otoku. No, kako su na njemu najbrojniji stanovnici kornjače, svih 11 vila i pripadajućih bazena smješteno je tako da ne dezorijentiraju kornjače prilikom polaganja jaja u pijesak.

Prilikom dolaska na otok gostima se pruža 20-minuta masaža kako bi nestale sve napetosti sakupljene prije dolaska u ovu rajsku oaza okruženu stijenama i kokosovim drvećem.

>> Vojvotkinja Kate sama gura kolica za kupovinu

>> Bizarno: Vojvotkinja Kate ostala bez struka

Na ovom su se otoku opuštali Victoria i David Beckham kao i Roger Moore, dok su William i Catherine boravili na susjednom otočiću kada su 2007. obnavljali svoju vezu nakon prekida.

Ako vas je nakon fotografija i opisa ove tropske čarolije ugrizao crvić ljubomore, pokušat ćemo vas utješiti podatkom da su 70-ih godina na North Islandu živjeli samo štakori i mačke.

Ako ni to ne pomaže, mašti na volji i s zvukovima kakve lelujave pjesmice prisjetite se svog omiljenog ljetovanja za koje vam nisu bili potrebne beskonačne plaže s vrućim pijeskom i na stotine wellness svijeća na otoku, već samo odlično raspoloženje i dragi ljudi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju