Šesnaestogodišnja Rachel morala je napustiti privatnu školu kako bi pomogla platiti dugove u koje se njezina 50-godišnja majka uvukla zbog 53 plastične operacija kojima se podvrgnula, a tu ne planira stati

Rachel Namita je nakon tri godine školovanja u jednoj od najboljih britanskih škola Roedean, čiji se semestar plaća 5 tisuća funti morala odustati i preseliti se u državnu školu.

Razlog je majčina opsjednutost fizičkim izgledom te odlasci na brojne plastične operacije.

Nileen Namita je potrošila 200 tisuća funti na 53 plastične operacije,a sve kako bi što više sličila kraljici Nefertiti.

'Majka mi uopće nije spomenula da smo u dugovima, jednostavno me ispisala iz škole', rekla je razočarana Rachel.

Njezina majka ne osjeća krivicu zbog toga što nije štedjela za kćerino školovanje te je sigurna kako će Rachel biti odlična učenica i u novoj školi.

'Znam da ima ljudi koji se ne slažu s mojom odlukom, no njihovo me mišljenje uopće ne zanima', rekla je Nileen, no teško da će naći istomišljenike jer je teško pronaći majku koja će žrtvovati djecu i obitelj zbog svog hira.

Posljednjih 26 godina života posvetila je svom bizarnom snu, a taj je da se pretvori u egipatsku kraljicu Nefertiti. Sve je počelo 1987. godine kada je Nileen usnula san nakon kojeg je povjerovala kako je njezina reinkarnacija.

Od tada je učinila 8 operacija nosa, 3 operacije obraza, podizanje obrva, 3 faceliftinga, 6 manjih zahvata na licu, 5 operacija očnih kapaka, 24 manjih zahvata i u planu ima još zahvata na licu.

'Biti Nefertiti je moja sudbina, ne želim ulagati u kuću, moje tijelo je moja investicija. Patnja je dio svega i Nefertiti je patila', objasnila je svoje postupke Nileen.

Kćer Rachel ne razumije zašto se njezina majka izlaže tolikoj boli i živi od jedne operacije do druge.

'Veliki broj operacija je da bi se ispravile greške učinjene na prethodnim zahvatima, a poslije njih je često u velikim bolovima', rekla je Rachel.

>>VIDEO: Žene s najšokatnijim plastičnim operacijama

>>Estetske operacije koje traže Hrvatice

>>Cindy je žena s najviše plastičnih operacija!

Rachel je odrasla u uvjerenju da je odlazak na plastičnu operaciju normalna stvar jer njezina majka nije pričala o školskim problemima i rođendanima. On aje pridavala važnost sasvim drugim stvarima.

Lice priča priču o životu osobe, a Rachel koja jedva čeka trenutak kada će moći napustiti zajednički dom, je tužna što njezina majka to ne razumije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju