U novom reality showu 'Zgodna žena' koji se od 4. svibnja prikazuje na programu Doma TV modna kritičarka i suradnica magazina 'Vogue' i 'Elle' Louise Roe, omogućuje sramežljivim djevojkama da konačno naprave korak prema ljubavi svog života

Britanska modna stručnjakinja, Louise Roe, sramežljivim djevojkama mijenja izgled i suočava se sa njihovim najvećim strahom – kako prići muškarcu svojeg života!

Na programu Doma TV-a Lousie će napraviti sve: pozvati njihovog dečka na spoj te sramežljive djevojke pretvoriti u prave zavodnice. Lousie vadi iz ormara njihove najveće strahove i omogućuje im da svoj život naprave sretnim.

O voditeljici:
Sudjelovala je u mnogobrojnim projektima poput 'Perfect Catch', 'Fashion Star', te je bila voditeljica u hit realityju 'Fashion Police'.
Louise Roe rođena je 3. prosinca 1981. godine te je engleska televizijska voditeljica, model i modna novinarka.

Poznata je po svojim voditeljskim angažmanima na BBC-u u showovima poput: 'The Clothes Show', 'Fashion Police' i 'Perfect Catch'.

Nakon što je završila srednju školu Guildford, Louise je diplomirala englesku književnost na sveučilištu Durham. Njezin prvi posao bio je stažiranje u časopisu Elle. Pisala je članke za MSN, Daily Mail, britanske Vouge i Elle.

Svaki tjedan slavna domaćica mentorica je drugoj 'Zgodnoj ženi' koja prolazi zapanjujuću preobrazbu

Na ekran je stigla kao voditeljica BBC-jevog 'The Clothes Show-a', a slijedili su angažmani u 'Fashion Police' te 'Perfect Catch'. Bila je u gostujući sudac u showu 'Britain's Next Top Model'. Prošle godine odabrana je umjesto Elle Macpherson kao voditeljica druge sezone reality showa 'Fashion Star'. Izvještavala je s crvenog tepiha ovogodišnjim Oscarima za Access Hollywood.

U listopadu 2012. godine Louise je lansirala svoju zadnju kolekciju cipela i ručnih torbi u suradnji s londonskim brandom Stylistpick. Uređuje svoju internetsku stranicu koja donosi svježe vijesti o modi i trendovima: http://www.louiseroe.com/

Reality show 'Zgodna žena' originalno se prikazivao na CW Network, a prodan je i na internacionalno tržište.

O RADNJI
U ovom realityju sramežljive djevojke pronađu privlačnu ženu u sebi kako bi osvojile muškarca svojih snova. Svaki tjedan naša slavna domaćica mentorica je drugoj 'Zgodnoj ženi' koja prolazi zapanjujuću preobrazbu, a od nje traži da pobijedi neki svoj duboko ukorijenjeni strah.

Nakon što djevojke postanu otvorenije i koketnije s pomoću elektrošokera na daljinsko upravljanje, nova Pepeljuga spremna je za susret sa svojim princem. Bez obzira na to osjeća li on isto prema njoj, 'Zgodna žena' je na dobitku: sad ima samopouzdanje i hrabrost da potraži ljubav o kakvoj je sanjala.

U PRVOJ EMISIJI POGLEDAJTE:
'Dobra vila stila' Louise Roe zgodnu prijateljicu pretvara u poželjnu zavodnicu

Sramežljiva i neuredna Christine pokušava se riješiti neugledne odjeće i svog neženstvenog izgleda te zavesti svoju simpatiju koja je već dugo smatra samo prijateljicom. Christine ima 23 godine te radi kao pomoćnica u glazbenoj industriji. Odijeva se kao dečko, a zaljubljena je u svog prijatelja Tya već punih šest godina.

Louise Roe kao dobra vila sve će napraviti da Christine izađe na spoj s Tyom. Prije svega Louise će s Christine suočiti s njezinim najgorim strahom – puževima. Nakon toga slijedi lekcija od odijevanju i flertanju, koje Louise radi s ekstremnim mjerama - sitnim elektrošokovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju