I dok brojni proizvođači diljem Velike Britanije na svoje proizvode uvršćuju likove princa Williama i Kate Middleton, vlasnici pivovare BrewDog otišli su korak dalje i budućim mladencima na šaljiv i pomalo sarkastičan način zaželjeli dug i plodan zajednički život. Naime, u čast kraljevskom paru proizveli su pivo koje djeluje poput Viagre

Ludilo izazvano kraljevskim vjenčanjem u potpunosti je zahvatilo Veliku Britaniju. Neki vanima kampiraju isped Westminsterske opatije ne bi li krajičkom oka vidjeli budući kraljevski par, drugi kupuju tanjure i šalice s likovima Kate i William, ali neki su cijelom spektaklu željeli dati malo drugačiji štih.

Pivovara BrewDog odlučila je napraviti specijalno izdanje piva koje, kako tvrde, djeluje poput Viagre.

Ograničena serija piva od tisuću komada pod nazivom Royal Virility sadrži biljnu Viagru te, kako je i naznačeno na etiketi, brojne sastojke poznate kao moćni afrodizijaci poput čokolade, cvijeta biskupske kapice kao i - zdravu dozu humora.

Proizvođači su htjeli obilježiti ovaj veliki događaj, ali ne na tipičan komercijalistički način kao većina proizvođača koji su svoje proizvode okitili likovima princa Williama i buduće princeze Kate Middleton već s dozom pozitivnog sarkazma zaželjeti budućim mladencima plodan zajednički život.

>> Prirodna Viagra stigla i u Hrvatsku

>> Otkrivena vjenčana frizura Kate Middleton

Specijalno pivo trebalo bi se naći u prodaji dan prije velikog vjenčanja, a hoće li se mladenci domoći svog primjerka još ćemo vidjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju