Povodom promocije 208ice, Peugeot organizira event na kojem možete osvojiti upravo njihov najnoviji model. Dođite pred MSU u subotu 19. svibnja u 17 sati i zaplešite s Davorom Gobcem i drugim plesačima na jedinstvenom eventu u čast novog 208.

Na eventu vas čekaju iznenađenja, kao i pokloni za sve koji prisustvuju, a jedan sretnik ili sretnica osvojit će Peugeot 208 na 2 mjeseca tijekom ljeta i plaćeno gorivo!

Više informacija kako osvojiti atraktivnu 208icu i dobiti ostale nagrade možete saznati na Peugeot Hrvatska Facebook stranici, a eventu će se moći priključiti svi koji žele sudjelovati u nagradnom natječaju, ali i prolaznici i oni koji ne žele propustiti ovaj inspirativni događaj.

Event je nastavak događaja koji se povodom lansiranja 208ice odvio krajem travnja u zarebačkom Arena Centru. Na oduševljenje prolaznika, u njemu je uz Davora Gobca sudjelovalo 100tinjak plesača pod koreografskom palicom Larise Lipovac. Video kako je sve izgledalo možete pronaći na YouTube i Peugeot Hrvatska Facebook stranici.

Peugeot 208 automobil je nove generacije, ili bolje rečeno regeneracije. Njegov osebujan stil ostavit će vas bez riječi, a u to ćete se moći i sami uvjeriti ukoliko prisustvujete eventu gdje će biti izloženi modeli.

 

Event koji povezuje umjetnost, zabavu i razna iznenađenja povezan je s glavnim pozicioniranjem 208ice, 'neka te tijelo vodi', što je ujedno poziv da više slušamo i slijedimo svoje instinkte i emocije, a mi vas pozivamo da učinite upravo to 19. svibnja u 17 sati i dođete pred MSU!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju