Slavna krojačica i kolumnistica koja svojim životnim iskustvima pomaže ženama svih generacija slomila je nogu i tri rebra, no nije izgubila nadaleko poznato životno veselje

Krojačica, kolumnistica i modistica Žuži Jelinek u svom je opatijskom domu ovoga vikenda pala te slomila nogu i tri rebra! No ipak se osjeća dobro i vesela je, kako samo njoj i priliči!

Šta drugo reći nego - Kraljica Žuži. Nema takve dame nadaleko a pročešljate li uzduž i poprijeko i puno mlađe, teško ćete naći zanimljiviju. U ljetnim danima Žuži je u Opatiji. Uživa u svojoj vili tik do mora.

Vilu je kupila prije 23 godine, a naslijedit će je njezina kćer. Žuži i njenom 91-godišnjem suprugu pomažu vrtlar i tajnik.

U vili s pogledom na Kvarner, dok sjedi u lijepo uređenom vrtu često se prisjeća i svog teškog života.

Prošla je holokaus, partizane i tri je godine živjela doslovce po šumama. A kad su muškarci u pitanju, nema kompetentnije za dati dobar savjet od ove šnajderice.

Žuži preporučuje: 'Žene, osvajajte!'

Žuži je životno iskustvo skupljala na raznim stranama svijeta a pamti i svoj boravak u Parizu. Tamo je sa samo 17 godina radila u tvorinci Nine Ricci i učila od najboljih.

Više u IN magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju