Iako je njihov posao da budu savršene te da svojom pojavom izazivaju divljenje i zavist u privatnom životu poznate ljepotice vraćaju se u svoju svakodnevnicu te izgledom i ponašanjem postaju kao 'obične' žene i djevojke iz ugrada

O blještavilu crvenog tepiha možemo samo maštati, a holivudskim zvijezdama koje u najljepšim haljinama, s najglamuroznijim frizurama i šminkom koja obara s nogu poziraju pod svijetlima reflektora to je svakodnevica.

No iako se čini kako poznate ljepotice u svakom trenutku izgledaju kao da su došetale s jednog takvog događanja te svojom pojavom izazivaju divljenje i zavist istina je ipak malo drugačija.

nakon što se svijetla ugase, a crveni tepih postane ulica i bogati i slavni postaju samo 'obični' ljudi sa svim svojim manama i vrlinama.

To su još jednom potvrdile Jennifer Love Hewitt i Natalie Portman, lijepe i talentirane glumice koje svoje slobodno vrijeme provode u potpuno drugačijem izdanju.

>> Natalie Portman: I haljina vrijedna Oscara

>> Jennifer Love voli kratko i slatko

Bez imalo šminke i frizure, u naj komotnijoj odjeći koja pokriva njihova njegovana tijela te sportskim tenisicama koje nemaju crvenu potplatu i ne izdužuju njihovu figuru kao što to čine zavodljive štikle one izgledaju kao obične djevojke i žene kakve svakodnevno susrećemo oko sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju