Vjerojatno ste tijekom godina isprobali brojne proizvode čiji je zadatak bio kosi dodati volumen. Nekad su ti pokušaji uspješni, nekad nisu, a želja za volumenom vjerojatno vas cijelo to vrijeme nije napuštala.

Galerija Frizura Balea puder za volumen kose, 2,24 eura Schwarzkopf Taft puder za volumen kose, 4,37 eura +5 BioSilk Volumizing Therapy, 15,93 eura

Kada je u pitanju volumen kose, proizvod kojem se okreće sve više dama i o kojem se priča na društvenim mrežama jest - puder za volumen kose. Možda ga već koristite, možda ćete to tek učiniti.

U svakom slučaju, mi ćemo u nastavku teksta izdvojiti neke informacije o tom pomoćniku čija su pakiranja obično takva da stane u svaki džep, a u galeriji na početku teksta možete vidjeti i dio ponude pudera za volumen koje možete dodati u svoju kolekciju proizvoda za kosu.

Počinjemo s pitanjem što je puder za volumen kose i kako se koristi.

Popularnost pudera za volumen kose raste iz godine u godinu zahvaljujući njihovoj sposobnosti da kosi dodaju volumen i gustoću na vrlo jednostavan način, kad god vam je to potrebno.

Puder za volumen može se koristiti kod svih tipova kose

On je savršeno rješenje za situacije u kojima je naša kosa beživotna. Kosu podiže kod korijena, a jedan je od najvećih plusova jednostavno korištenje.

Sve što trebate učiniti je nanijeti malu količinu pudera na korijen suhe kose i nježno ga umasirati prstima. Učinak je odmah vidljiv.

Osim što se lako nanosi i kosi daje volumen, puder za kosu ima još neke prednosti - bori se protiv masnoće, idealna je pomoć pri kreiranju raznih frizura, olakšava oblikovanje kose... Osim toga, kao što smo već spomenuli, zbog malenog pakiranja praktičan je za nošenje bilo gdje.

Puder za volumen kose može koristiti bilo tko. Ako kosi želite dodati teksturu i volumen, onda je to proizvod za vas bez obzira na tip, gustoću i duljinu kose. Osobito će ga voljeti žene s tankom kosom.

Nanošenje pudera za volumen kose Nanošenje pudera za volumen kose (Foto: Shutterstock)

Pet frizura s kojima tanka kosa izgleda puno gušće Emma Stone Amal Clooney nosi dugu, slojevitu frizuru Emma Stone rado nosi bob +2 Jessica Biel

Nosi se cimet smeđa: Boja kose s najljepšim suptilnim crvenim tonovima Cimet smeđa Kosa boje cimeta Kosa boje cimeta +3 Kosa boje cimeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju