Puma, popularni "streetwear" brend koji je prošle sezone među tenisice i natikače među prvima uveo "fenomen" zvan mašna, ove je sezone otišao korak dalje i još jednom osvojio sve ljubiteljice brenda.

Galerija Novi modeli tenisica Puma s mašnom - 1 Novi modeli tenisica Puma s mašnom - 5 Novi modeli tenisica Puma s mašnom - 3 +9 Novi modeli tenisica Puma s mašnom Predimenzionirani detalj u obliku mašne, koji je do sada najčešće dolazio u obliku vezica, sada je svoje mjesto pronašao na drugom dijelu tenisica. Puma Suede Bow, tenisice s mašnom na peti, inspiracija su smjelosti, ženstvenosti i stila te su pravo osvježenje koje nam je trebalo ovoga proljeća.

Kolekcija tenisica Puma Suede Bow dolazi u čak tri nijanse roze, svijetlo plavoj, crnoj i ljubičastoj boji

Novi modeli iz kolekcije zadržali su poznati izgled baršunastih tenisica Puma sa satenskim vezicama, ali uz dodatak prekrasne oversized satenske mašne na peti. kolekcija Pink Suede Bow lansirana je u sklopu kampanje pod nazivom "Do You", a njihovo je zaštitno lice u novoj sezoni još jednom Cara Delevingne. Cilj je kampanje motivirati sve žene da žive odvažno, vjeruju u sebe i zagrle individualnost.

Nova Pumina kolekcija dolazi u čak tri nijanse ružičaste, svijetlo plavoj, crnoj i ljubičastoj boji.
Novi modeli tenisica Puma s mašnom - 11 Novi modeli tenisica Puma s mašnom (Foto: ShoeBeDo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju