Kako poboljšati kvalitetu života djeci s dijabetesom, otkrit će radionice na temu 'Moje dijete ima dijabetes' koje za roditelje organizira udruga Poklik

 

Udruga Poklik poziva sve zainteresirana na sudjelovanje u stručnim predavanjima na temu 'Moje dijete ima dijabetes' koja će se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva održati 15., 22. i 29.10. u prostorima udruge u Zagrebu u Kurelčevoj 1.

Roditelji oboljele djece kao i svi ostali zainteresirani građani imat će priliku više saznati kroz radionice Što je dijabetes?

O zdravoj i prilagođenoj prehrani, važnosti tjelovježbe i neurološkom aspektu razvoja djeteta te kako prihvatiti činjenicu da je moje dijete bolesno - prilagodba očekivanja. Predavanja počinju u 18, a završavaju u 20 sati.

Predavanja će voditi stručni suradnici: glavna sestra DZ Centar Vilena Maglica, neurologinja mr. sc. Marina Zmajević Schöenwald te psihoterapeutkinja Ines Brenko.

Prijavite se na vrijeme!

Broj mjesta je ograničen tako da se svi zainteresirani prethodno trebaju najaviti predsjednici udruge Ivani Ciko Vidović na broj 481 40 69 ili na 091 521 80 81 iza 17 sati ili putem maila posebni.klinci@gmail.com. Roditeljima je za vrijeme predavanja osigurano čuvanje djece u igraonici.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju