Posjeti dm tijekom veljače i ostvari 40 % popusta na svoj omiljeni miris

 

Neki ga u tolikoj mjeri ne vole da bi taj dan najradije prespavali. Najčešće s izgovorom kako bi se, oni koji se vole, ionako trebali darivati svaki dan, svojom pažnjom, vremenom i podrškom. Drugi mu se, pak, raduju jer je to dodatna prilika da podsjete svoju bolju polovicu koliko im je stalo. Sigurno pogađate, riječ je o Valentinovu. I jednima i drugima ove godine dm priskače u pomoć.

Tijekom cijele veljače, svi članovi Svijeta prednosti u dm-u mogu svoju mirisnu kolekciju obogatiti odabranim mirisima u dm-u po 40 % sniženoj cijeni. Među mirisima koji uključuju neka od najpoznatijih imena, kao što su Bvlgari, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Givenchy, Hugo Boss i Versace, veljača je pravo vrijeme da pronađete upravo one koji će najbolje aktivirati vaša osjetila i odgovarati vašoj osobnosti.

Novi miris dokazano je poželjan poklon i za našu bolju polovicu povodom Valentinova. Osim što će ju zasigurno razveseliti, miris je i intiman poklon jer pokazuje koliko dobro poznajemo osobu kojoj ga darujemo.

Ljubitelji, ali i saboteri Valentinova s početka priče, veljaču mogu začiniti i uživanjem u hitovima Ivana Zaka na njegovom koncertu u zagrebačkoj Areni 11. veljače. Uživanju u rasplesanoj atmosferi doprinijet će i pojedine dm-ove prodavaonice u Zagrebu u kojima članovi Svijeta prednosti od 02. do 11. veljače mogu u zamjenu za 110 bodova dobiti ulaznicu za parter ili tribinu dolje ili za Fan Pit u zamjenu za 130 bodova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju