Priscilla Presley pojavila se na britanskom showu 'Loose Women' te iskreno progovorila o svojoj ljubavnoj priči s kraljem rock and rolla


Priscilla Ann Prisley, rođena Wagner upoznala je Elvisa Presleya kad je imala tek 14 godina. On je služio vojsku u Zapadnoj Njemačkoj s njezinim ocem, bio je deset godina stariji od nje, i već je bio internacionalna glazbena zvijezda.

Iako je privukla pažnju kralja rock and rolla u tinejdžerskoj dobi, sudbonosno da izgovorila mu je sedam godina kasnije, 1. svibnja 1967 godine u Las Vegasu te se odmah preselila u njegov dom u Memphisu. Njihovu kćer, Lisu Marie, rodila je u veljači sljedeće godine.

On je imao svoj krug prijatelja u Gracelandu koji me prihvatio, ali tada nisam shvatila da je to to. Nikad nismo izlazili. Nije volio jesti u restoranima jer su se ljudi stalno željeli s njime fotografirati, a on nije želio biti snimljen kako stavlja vilicu u usta,
otkrila je Priscilla Presley o svojem braku s Elvisom Presleyom u britanskom televizijskom showu Loose Women.


Tijekom šestogodišnjeg braka Priscilla i Elvis živjeli su pod takozvanim staklenim zvonom. Ona je ostajala u Memphisu kad bi on odlazio u Hollywood snimati filmove, a nikad ju nije vidio bez šminke.

Postoje neke stvari koje čuvaš samo za sebe. On nikad nije želio gledati me kako se spremam, već je želio vidjeti konačni rezultat, pojasnila je bivša manekenka.

Iako ga i danas smatra najvećom ljubavi svojeg života Priscilla je priznala da je u braku živjela njegov život, slušala je glazbu koju je on volio, gledala njegove omiljene filmove i posjećivala mjesta koja je on želio. Na koncu ga je napustila jer se osjećala izolirano od svijeta, i jer je sama željela otkriti što se sve nalazi u njemu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju