Riječi ponekad bole više nego djela, čak i kada dolaze od potpunih stranaca. To može potvrditi blogerica Em Ford koja se upustila u hrabra eksperiment kada je na društvenim mrežama otkrila svoje lice prekriveno aknama

Popularna modna blogerica Em Ford skinula je šminku, potpuno ogolila svoje lice, pokazala akne i izložila svoje lice negativnim komentarima.

 

A photo posted by Em Ford (@mypaleskinblog) on

Navikli smo na lažne slike savršenstva i uspoređujemo se s nerealističnim standardima ljepote i zbog toga je teško zapamtiti najvažniju stvar.

To je bio dio njezinog tromjesečnog eksperimenta tijekom kojim je željela upozoriti na verbalno zlostavljanje koje vlada na društvenim mrežama. Komentari koje je dobivala od potpunih stranaca bili su šokantni. Govorili su joj da je ružna, neugodna za gledanje, da ne pere lice i da je odvratna.

Najgori komentari postali su dio videa u kojem je odgovorila svim 'negativcima', poslala snažnu poruku i utješila osobe koje imaju problema s aknama.

>> 7 ljepotica koje su prodrmale ideal ženske ljepote

Reakcije su nevjerojatne, u samo dva dana video je skupio više od milijun pregleda, njezina priča proširila se internetom brzinom munje i dobila je tisuće poruka zahvale od ljudi koje je dirnula do suza svojom iskrenom reakcijom na rune riječi koje su joj upućene.

 

A photo posted by Em Ford (@mypaleskinblog) on

 
Željela sam napraviti eksperiment koji će pokazati da društvene mreže postavljaju nerealistična očekivanja pred nas. Navikli smo na lažne slike savršenstva i uspoređujemo se s nerealističnim standardima ljepote i zbog toga je teško zapamtiti najvažniju stvar. Vi ste lijepi. Lijepi ste bez obzira na sve i vjerujte u sebe, poručila je.

>> Kako cure trče? Video koji će vas istovremeno šokirati i dirnuti

Em na svom blogu objavljuje savjete za osobe koje imaju problema s aknama i uči kako ih uspješno prekriti, a jednu make-up transformaciju pokazala je i spomenutom videu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju