Replay, vodeći svjetski brend u segmentu trapera, uz podršku brenda Swarovski, tvrtke za dizajn, proizvodnju i prodaju najkvalitetnijeg kristala na svijetu, kreirao je ekskluzivnu capsule kolekciju Texan kaubojskih čizama od kože i trapera ukrašenih Swarovski kristalima. U pravom stilu 90-ih, ove trendi kaubojke dolaze s nogavicama od trapera prekrivenim Swarovski kamenčićima koji joj daju sofisticiran, ali oštar izgled.

Prvi model, koji je već dostupan online i u Replay trgovinama, dolazi u dvije boje koje kombiniraju kožu sa svijetloplavim ili crnim ispranim traperom stvarajući vrlo suvremeni efekt ravnih traperica preko gornjeg dijela čizme. Swarovski kristali dolaze u različitim veličinama i tvore prilagođeni dizajn stvoren isključivo za Replay. Osim efekta koji stvaraju različite veličine kristala, dekoracija u verziji crnog trapera pojačana je za stvaranje sofisticiranog izgleda kombinacijom različitih boja: Black Diamond, Silver Night i Nero. Osim toga, verzija svijetloplavog trapera ima jednobojni kristalni ukras. Svaki par čizama ukrašen je s 1438 kristala, a svaki ukras na traperu sadrži kristale od 2, 3, 4 i 5 mm.

PR PR Foto: PR

Visoke čizme do koljena sa šiljastim vrhom od fine jednobojne glatke kože daju vintage efekt te su odlične za kombiniranje s haljinama, suknjama ili kratkim hlačama. Blok peta u kaubojskom stilu pruža udobnost i jednostavno kretanje tijekom cijelog dana.

Ljubitelji ova dva kultna brenda mogu se veseliti jer Replay predviđa razvoj šireg asortimana proizvoda ukrašenih Swarovski kristalima koji će biti predstavljeni početkom 2024. godine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju