Iako volimo niže temperature koje nam daju priliku da pokažemo svoju vještinu slojevitog kombiniranja, potkraj zime sve češće nam ponestane ideja što obući.

 

Galerija PR PR PR +6 PR  Čini nam se da svaki dan izgledamo isto, umotani u omiljeni pulover i kaput. Međutim, trik kojim ćemo riješiti taj problem i razbiti dosadu u ormaru leži u modnim dodacima. Sve što nam treba je zanimljiva torba, marama, ukras za kosu ili komad statement nakita. Obišli smo trgovine high street brendova i u Reservedu pronašli nevjerojatno dobar izbor modnih dodataka. Donosimo pet načina kako začiniti svaki outfit i učiniti ga primamljivim:

PR PR

• Torbe
Okrugle u obliku lopte, trokutaste ili pravokutne, na nama je da odaberemo torbu koja nam se najviše sviđa i krenemo u novi dan. Pritom ne moramo stati samo na jednoj, možemo imati omiljeni model za svaki dan u tjednu.

• Remeni
Upečatljiv remen „nosi“ cijelu kombinaciju, isto kao što i decentni remen daje dašak elegancije i senzualnosti kada ga neobavezno namjestimo oko struka.

• Marame
Nošenje marama je vrlo lukav način da se cjelokupni izgled premjesti iz već viđenog u originalan. Najbolje kod toga je što ne trebamo paziti na boje, čim šarenije, tim bolje!

PR PR

• Ukrasi za kosu
Kada izostane i najmanji tračak inspiracije za odijevanje, jednostavno obucite svoj omiljeni outfit i stavite kopču, traku ili neki od ukrasa za kosu. U tren oka ćete izgledati bolje! Prednost je dodatno u tome što funkcionira savršeno i na frizuri koja nije baš tako savršena.

• Nakit
Kopirati osamdesete i pritom izgledati sjajno, mnogo je lakše nego što zvuči. Naizgled jednoličan outfit pretvorit će se u profinjeni look uz nekoliko raznih modela visećih naušnica ili krupnih narukvica.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju