Modni detalj koji su dizajneri najavili prije pola godine na Tjednu mode kao vodeći u ovoj sezoni bile su resice, a sudeći po ulicama i crvenom tepihu, povratku trenda koji je obilježio 60-te i 70-te godine nije trebalo dugo da ponovno zaživi

Euforičnost i razigranost, najbliži je opis efekta koji razbacane trakice posložene vodoravno, asimetrično rezane ili pak skrivene na neočekivanom mjestu poput gležnja stvaraju na svakoj odjevnoj kombinaciji.

Neizostavne u hippie desetljeću, a poslije često viđene na rokerskim zvijezdama danas su resice dio ormara predstavnica boho stila. Proslavile su ih Kate Moss i Sienna Miller, i njima zarazile i ormare klasičarki poput glumice Naomi Watts koja se ne odvaja od svoje crne torbice s resicama.

A upravo su torbe s resicama sveprisutne u ormarima brojnih žena, one malo hrabrije ljubiteljice modnih igri prošetat će kožnatu jaknu i gelžnajče s resicama, ili pak haljinu urešenu lepršavim trakicama.

Želite li i sami razigrati svoj ormar dovoljno je odabrati jedan od efektnih komada koje smo izdvojili s polica naših trgovina.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju