Miljenici publike modni dvojac eNVy room, u srijedu, trećeg dana FASHION.HR-a još su jednom pokazali zašto su najbolji u pisanju modnih priča punih ženstvenosti i elegancije

Dvojac eNVy room šarmirao je publiku novom neodoljivom kolekcijom koja se i ovog puta bazira na njihovim omiljenim haljinama, kombinezonima, hlačama i suknjama u različitim izvedbama.

Nova kolekcija nosi prepoznatljiv eNVy room potpis - vrlo retro, vrlo romantično s dozom seksepila i zavodljivosti. Prava novost i iznenađenje je futuristička nota kojom su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović savršeno ukomponirali elemente suvremene ženske elegancije s retro motivima iz razdoblja sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

Pravo iznenađenje na pisti bile su hoodice koje kombiniraju s večernjim komadima što daje svjež i sasvim novi izgled. Prepoznatljivi volan prisutan je čak i na ovom dnevnom street style komadu, no, volani su ove sezone nešto manji i stroži.

U tipično večernjim stylinzima, kao i u ležernijim lookovima koje krasi pomaknuta retro romantika, odličan su modni detalj i naočale Ghetaldus optike. Osim što su street style komadima izašli iz svojih okvira, modni dvojac iznenadio je i u koloritu. Vrlo smirenim bojama, od crne i bijele do svjetlo sive i ružičaste, dodali su neonsko žute detalje koji daju pomalo otrovan i moderan ton.

Asimetrija, mrkva kroj hlača i kombinezoni na modelima koji su prošetali pistom vratili su nas u osamdesete dok su suknje zvonastog kroja prizivale eleganciju sedamdesetih. Nova je eNVy room žena i dalje neodoljivo šarmantna, ali pomalo drska i urbana zavodnica.

Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma u iduća je tri dana rezerviran za revije mladih dizajnerskih talenata i etablirana imena: Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie Design, Martina Budek, Morana Krklec, Gala Marija Vrbanić, Ana Bogdan te Ivana Janjić.