S mirnim vodama ostavljenima iza sebe, ribe će uploviti u pravu revoluciju. Naime, 2020. će biti godina promjena i transformacija, što će povoljno utjecati na vašu kreativnost, predanost i zadovoljstvo.

Imat ćete osjećaj stalne zaljubljenosti, a to će posebno ići na ruku ribama s umjetničkim pretenzijama. Jupiter vas čuva u prvoj polovici godine, a u srpnju ćete morati donjeti neke važne i presudne odluke. To je također vrijeme u kojem ćete osjetiti vjetar u poslovnim jedrima, a financijska situacija također će biti na zavidnoj razini.

Pažljivo birajte obveze, jer ćete se inače pretrpati i dovesti u nepotreban stres. Društveni život cvate još od prošlog ljeta, a tako će se nastaviti i u novoj godini.

Zahvaljujući međudjelovanju Saturna i škorpiona, osvjestit ćete mnoge nepoznate činjenice iz svog emotivnog života. Iskoristite ih da bi zaliječili stare rane ili razjasnili tekuća pitanja o kojima se ne govori. Birajte pažljivo svoje želje i mnoge će se ostvariti.

Ljubav

Očekuje vas puno lijepih iznenađenja oko rođendana. Ljubav je na vašoj strani što će osjetiti ribe u vezi, ali i one slobodne.

Posao

Ima li kraja obavezama? Priuštite si koji put opuštajuću kupku i romantičnu glazbu.

Saznajte sve o ženama ribama.