Ribe su možda i najbolje od svih znakova shvatile da je godina iza nas bila dobra prilika da proradimo na sebi. One će s istom namjerom ući i u 2021. godinu jer osjećaju da još uvijek ima prostora za preslagivanje vlastitog unutarnjeg svijeta i da je to proces koji se ne može samo tako nasilu odraditi u jednog godini.

Međutim, kako bi se što bolje snašle u kolopletu emocija i zbivanja koje će im prirediti planeti, ove godine morat će se s vremena na vrijeme spustiti sa svojih oblaka i sanjarenje zamijeniti čvrstim stajanjem na zemlji.

Vrijeme je za stvarne procjene, a ne nadanja. U trenutku donošenja važnih životnih odluka, vodite se zaključcima koje ste donijeli na temelju realnih analiza, a ne svojih želja koje možda uopće nemaju temelja u realnosti.

Ne dajte da vas vaše dobro poznata emotivnost odvede u krivom smjeru. U 2021. godini moglo bi vas dočekati puno više krajeva i puno manje novih početaka. To nisu male promjene i za njih treba biti spreman, a najlakše ćete im se prilagoditi ako se odmah suočite s realnošću.

Spomenutih promjena moglo bi biti na poslovnom planu, ali ne morate ih se bojati jer će one dugoročno zapravo biti dobre za vas. Iskoristite svoju empatiju za pomoć kolegama u trenucima krize. Širenje pozitivne energije može vam se samo vratiti na najbolji mogući način.

Ljubavni život riba u 2021. u navratima će biti i miran i vrlo kompliciran. Ne pristajte na kompromise koji vam zapravo uopće ne idu na ruku i zbog kojih se naposljetku osjećate loše. Na trenutke ćete izgubiti sebe i to će u vama uzrokovati unutarnje konflikte. Nipošto ih nemojte skrivati od partnera, ali ni od bližnjih koji će vam u ovoj situaciji biti nezamjenjiva pomoć.

Novu ljubav potražite među ljudima koji su vam slični jer vam sada najviše treba razumijevanje osoba koje vas u potpunosti mogu shvatiti, bez previše objašnjavanja.

Ne upuštajte se u veze zbog pritiska okoline ili zato što vam netko drugi govori da je sada pravo vrijeme za to. Takve veze ribu ne mogu dugoročno zadovoljiti jer ona treba pravu istinsku povezanost i ljubav koja proizlazi iz iskrenih motiva.

Saznajte sve o ženama ribama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju