Rihanna je jedna od onih slavnih žena koje promiču zdravu sliku o tijelu i koje vole svoje putene figure. Na njezinu pojavu u maloj crnoj haljini od kože nitko nije ostao ravnodušan, a mnogi se slažu da 30-godišnja pjevačica nikada nije izgledala bolje.

Galerija Rihanna u kožnatoj haljinici na predstavljanju svoje nove make-up kolekcije \'Fenty Beauty\' - 3 Rihanna u kožnatoj haljinici na predstavljanju svoje nove make-up kolekcije \'Fenty Beauty\' - 2 Rihanna u kožnatoj haljinici na predstavljanju svoje nove make-up kolekcije \'Fenty Beauty\' - 6 +4 Rihanna u kožnatoj haljinici na predstavljanju svoje nove make-up kolekcije 'Fenty Beauty' Rihanna je u Milanu promovirala svoju novu kolekciju vlastitog make-up brenda Fenty Beauty. Pjevačica je za tu priliku izabrala kožnatu mini haljinu modne kuće Versace koja je maksimalno istaknula njezinu putenu liniju. Figuru pješčanog sata dodatno je naglasila debelim crnim remenom s masivnom zlatnom kopčom brenda Barocco.

Na Rihanninu pojavu u maloj crnoj haljini od kože nitko nije ostao ravnodušan, a mnogi se slažu da 30-godišnja pjevačica nikada nije izgledala bolje

Seksepilnu crnu haljinicu kombinirala je uz zlatne sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom s potpisom Toma Forda. Rokerski šik stil upotpunila je bogatom količinom sjajnog nakita u zlatnoj i srebrnoj boji te sedefastozlatnom bojom laka za nokte. Izabrala je i make-up sa sedefastim sjajem koji je Rihanninu licu dao posebno lijep egzotični look.

Nakon eksperimentiranja s raznim bojama kose, slavna ljepotica vratila se crnoj, a mnogi se slažu da joj ta boja kose pristaje najbolje.

Rihannini fanovi bili su oduševljeni njezinom pojavom u Milanu.

Izgleda puno bolje, zapravo sada izgleda fantastično. Puno zdravije. Biti premršav jednako je loše kao i biti predebeo, komentirao je obožavatelj.
Rihanna u kožnatoj haljinici na predstavljanju svoje nove make-up kolekcije \'Fenty Beauty\' - 2 Rihanna u kožnatoj haljinici na predstavljanju svoje nove make-up kolekcije 'Fenty Beauty' (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju