Pop-ikona Rihanna odabrala je omiljene modne dodatke sezone. Međutim, neke od njih najvjerojatnije nećemo vidjeti na našim ulicama

Za Rihannu možemo reći da je pravi stilski kameleon. Ona nosi najneobičnije i na prvi pogled nespojive trendove čim se pojave na pistama New Yorka, Milana, Pariza ili Londona.

Rihanna je neobičnu modnu kombinaciju dodatno "začinila" plastičnim modnim dodacima

A jednu od takvih modnih podviga demonstrirala je jučer na njujorškim ulicama.

Kombinacija u kojoj je snimljena na ulazu u Studio Milk u najmanju je ruku neobična. Što se tiče odjeće, nosila je haljinu koja je ustvari sastavljena od više komada - suknje pencil-kroja i dva klasična siva sakoa koji izgledaju kao da su im bočne strane spojene na prednjem dijelu, a na leđima pomalo vise i otkrivaju leđa.

Međutim, komadi koji su nam zapeli za oči savršeni su za kišne jesenske dane.

Radi se o plastičnoj torbici belgijske modne kuće Delvaux koja je ustvari njihov najklasičniji model. Za nastavak plastične modne teme Rihanna je odabrala "obučene" štikle iz najnovije kolekcije brenda Off-White za proljeće 2018.

Klasične crne salonke presvučene su tankom, prozirnom plastikom i stegnute oko gležnja pa Rihanna može biti sigurna da ih iznenadni pljusak sigurno neće smočiti.

Više fotografija ovog modnog izdanja pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju