Jedan od najgledanijih sportskih događaja na svijetu, američki Super Bowl, svake se godine pretvori u pravi spektakl. Vrelu atmosferu na poluvremenu dodatno zagrijavaju najpoznatija imena sa svjetske glazbene scene, a ove je godine ta čast pripala Rihanni.

Super Bowl je jedan od najprimamljivijih događaja za glazbenike, ponajviše zbog suludog broja gledatelja kojima se mogu prezentirati. Baš zbog toga pjevači obično nisu plaćeni za svoj nastup na poluvremenu.

Možda je baš ta činjenica navela Rihannu da iskoristi medijski prostor i najgledaniji događaj u SAD-u kako bi reklamirala svoj beauty proizvod – puder o kojemu ovih dana bruji cijeli svijet.

Osim zavidne glazbene karijere, poznata pjevačica od 2017. godine pliva i poduzetničkim vodama. Osmislila je kozmetiku Fenty, kvalitetne make-up proizvode koji odgovaraju svim tipovima i bojama kože.

Od svih kozmetičkih pripravaka najviše se istaknuo puder, koji je na nastupu bio zvijezda njezina marketinškog trika. Tijekom nastupa Rihanna je zastala i popravila puder, koji je u kratkom roku postao najtraženiji puder na svijetu.

Inače, reklama u ovom terminu košta oko sedam milijuna dolara. 

Radi se o puderu u prahu za matiranje Fenty Beauty By Rihanna Invisimatte Blotting Powder, koji je do Super Bowla bio jedan od najtraženijih proizvoda iz njezine linije, a nakon nastupa postao je jedan od najtraženijih make-up proizvoda uopće.

Fenty puder Fenty puder, 41 euro (Foto: Fenty Beauty)

U opisu proizvoda stoji kako s lica briše višak sjaja i odličan je za žene u pokretu. Zato je omiljeni proizvod u ženskim torbicama jer spašava one situacije u kojima nas oblije znoj, pri nervozi ili nenadanoj fizičkoj aktivnosti.

Zamagljuje pore, upija sjaj i produljuje postojanost šminke. Također, ugodan je za sve tipove kože, na veganskoj je bazi i sadrži chia sjemenke. 

Naručiti se može na njezinoj internetskoj trgovini, košta 41 euro, a može se kupiti i refill, koji košta 29 eura. 

Rihanna na Super Bowlu otkrila trudnički trbuščić i napravila megashow Rihanna Rihanna - 4 Rihanna - 3 +5 Rihanna - 2

Rihanna je ove godine ispisala povijest na Super Bowlu. Cijeli svijet se iznenadio kad je pjevačica na nastupu pokazala trudnički trbuh i objavila da čeka drugo dijete s reperom A$AP Rockyjem. 

Tako je postala prva trudnica koja je zapalila atmosferu na poluvremenu Super Bowla, a ujedno je i prva milijarderka koja je stala na pozornicu tog prestižnog događaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju