Rimmel je lansirao maskaru koja ispunjava želje ženama diljem svijeta: ona brzo i efikasno daje trepavicama ekstreman volumen, postojana je tijekom cijelog dana i lagano se uklanja toplom vodom.

Koji su glavni benefiti?
Scandaleyes Reloaded maskara ima posebnu formulu koja pruža ekstreman volumen bez grudica. Uz to, pruža 24-satnu postojanost čime olakšava svaki dio dana ili noći – od odlaska na posao do cijelonoćnog partijanja. Otporna je na prašinu i na vlagu što znači da ne ostavlja tragove (neće se razmazati tako da izgledate kao panda). Lagano se uklanja toplom vodom.

Zašto je ova maskara posebna?
Inovativna formula brzo pruža i do 11 puta veći volumen. Iznimno je dugotrajna i postojana čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Uz sve navedeno, lagano se uklanja toplom vodom. Četkica iznimne gustoće pruža volumen kojeg je moguće nadograditi, ovisno o željama korisnika.

Koji je najvažniji sastojak u formuli?
Najvažniji sastojak u formuli je vosak tj. polimer koji omogućuje intenzivan make-up i ekstremnu postojanost.

Kako je moguće da je maskara postojana 24 sata?
Sukladno korištenju posebnih sastojaka kao što je vosak, maskara je postojana 24 sata – ne razmazuje se i otporna je na prašinu i vlagu.

Kako se maskara uklanja?
Maskara se iznimno lagano uklanja: moguće ju je ukloniti toplom vodom ili klasičnim sredstvima za uklanjanje make-upa.

Kako je moguće da je maskara iznimno postojana, ali i lagana za uklanjanje?
Ovo je moguće zbog posebne hibridne tehnologije koja automatski prepoznaje da se maskara uklanja. Veze se kidaju i maskara se uklanja u malim komadićima. Postoje i druge maskare koje omogućuju uklanjanje toplom vodom, ali nijedna od tih maskara ne stvara volumen kakav pruža ova maskara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju