Irina Shayk bila je mamac za poglede na tulumu luksuznog nakita Chopard u sklopu Filmskog festivala u Cannesu.

Galerija Slavne dame na Chopard partyju u Cannesu - 1 Slavne dame na Chopard partyju u Cannesu - 2 Slavne dame na Chopard partyju u Cannesu - 3 +4 Kendall Jenner
Za ovu priliku odjenula je dugu večernju haljinu koja je istaknula njezinu ženstvenu majčinsku figuru.

Korzet haljine vizualno je stanjio struk i naglasio grudi, dok je visoki izrez na bedru dodatno izdužio cijelu figuru, koju je dodatno produljila sandalama na visoku potpeticu.

Iako laska ženskom tijelu, model haljine s visokim izrezom na bedru može otkriti previše, pa se smatra riskantnim. Irina Shayk u njemu je pozirala i kretala se bez ikakvih problema.

Korzet haljine vizualno je stanjio struk i naglasio grudi, dok je visoki izrez na bedru dodatno izdužio cijelu figuru.Ruska ljepotica bila je samo jedna od uzvanica koja je privlačila pažnju svojom modnom kombinacijom.

Pozornost fotografa izazvala je i Kendall Jenner koja je nosila prozirnu mini haljinu bez grudnjaka, ali i Stella Maxwell u kreaciji od čipke.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje su se sve slavne dame pojavile na Chopardovoj zabavi u Cannesu. Slavne dame na Chopard partyju u Cannesu - 5 Irina Shayk na Chopardovom tulumu u Cannesu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju