Hrvatski pret-a-porter brend Robert Sever donosi pravu vruću modnu poslasticu. Riječ je o novoj mini restort kolekciji po imenu 'Sophia' sa zaštitnim licem Ivom Marušić koja se sastoji od desetak pomno smišljenih modnih komada koji u prvi plan stavljaju žensku senzualnost


Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu 'Sophia' izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele.

RS žena voli promjene i sigurna je u sebe. Ovoga ljeta nosi odjeću od podatnih materijala koji joj nježno klize po tijelu, a uglavnom se sastoje od osvježavajuće svile i viskoze.

'Htjeli smo da žena koja nosi kreacije iz kolekcije 'Sophia' bude opuštena, da joj fini materijali nježno padaju niz tijelo i da ima naglašenu senzualnost i blagi seksipil. Ovakav pristup je odmak od formi koje smo radili u posljednjih nekoliko kolekcija jer uvijek volimo estetiku branda istraživati i provlačiti kroz razne teme i oblike. Naša RS žena voli promjene i sigurna je u sebe,' ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

Senzualni dodaci i nakit
Kolekcija je upotpunjena s dva modela torbi koje su za ovu limitiranu kolekciju izrađene u printanoj koži te ukrašene zlatnim detaljima. Nakit je izrađen od kombinacije kristala, metala, riječnih bisera i koralja.

U nekim novim formama i kombinacijama nakit naglašava kolor kolekcije i eklektičnu temu, te tako zaokružuje ideju resort linije. Nakit kao i krune/ rajfovi, koji su prepoznatljiv modni dodatak RS branda, djelo su Slobodana Velickog.

'Ovaj put smo krune/rajfove radili od kombinacije ručno kačkane čipke sa kristalnim cvjetovima, kao i sa ručno izvezenim detaljima. Takav rad svaki ovakav komad stavlja na visoki dizajnerski nivo, što je i osnova RS brand,' ističe Slobodan.

Ova mini resort kolekcija bit će dostupna u Zadru u concept storeu 'Butiga' kao i u Splitu u 'ID store'. Artikle možete pogledati u našoj fotogaleriji, a kupiti i preko webshopa Roberta Severa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju