Robert Sever predstavio je kampanju za jesen / zimu 2015.-2016. kojom dominiraju ženstveni komadi s primjesom boho chica. U ovoj kolekciji osobito se ističe predimenzionirana crvena parka od brušene viskoze, kao i maksi haljina otvorenih leđa s finom prozirnom viskozom i ukrasom na leđima.


Nova pret-a-porter kolekcija Roberta Severa za jesen / zimu 2015. i 2016. donosi Ivu Marušić u desetoj modnoj metamorfozi za RS brand. Kampanju pod imenom 'Laura' potpisuje vrhunski modni tim sastavljen od fotografa Marka Grubišića, make up artista Saše Jokovića i hair stylist Mije Majhena. Ideja kampanje su snažni ženstveni i senzualni vizuali koji emaniraju žensku sagu, ljepotu i nesputanost.

'Laura je mistična, smjela i opuštena, jedna vrlo usmjerena žena koja uživa u svojoj ženstvenosti. Htjeli smo da kampanja bude jako sofisticirana i da izgleda bogato, kao i odjeća koju smo napravili u ovoj kolekciji,' poručili su iz Robert Sever brenda.

Hlače visokog struka, kaput bundica od prešanog umjetnog krzna, voluminozne suknje od ručno bojane i kačkane čipke okosnica su 'Laure'.

Nosivi komadi
Oblici u kolekciji su jednostavni, nosivi i laskaju ženskoj figuri. Hlače visokog struka, kaput bundica od prešanog umjetnog krzna, voluminozne suknje od ručno bojane i kačkane čipke okosnica su 'Laure'.

Raskošne košulje haljine, bluze od svile te košulja s resama kao novi modni prijedlog interpretacije ovog modnog komada izvrsno nadopunjavaju kolekciju, dok je naglasak na ručno pletenim i bojanim predimenzioniranim vestama s našivenim čipkanim aplikacijama koje su naknadno ručno vezene.

Predimenzionirani modeli
U ovoj kolekciji osobito se ističe predimenzionirana crvena parka od brušene viskoze, kao i maksi haljina otvorenih leđa s finom prozirnom viskozom i ukrasom na leđima. Modeli su izrađeni od svile, čipke, umjetnog krzna, pamuka, viskoze, ručno bojene kukičane čipke, baršuna, mekane kože te viskoze vezene s metalnim pajetima vrhunske kvalitete.

Crvena je postavljena kao boja koja je inspiracija za cijelu kolekciju, a uglavnom prevladavaju tamniji tonovi specifični za sezonu jesen-zima.
'Lauru' izvrsno nadopunjava diskretan nakit, zlatni ili srebrni lančići s privjescima, a must have krune pojavljuju se u novim interpretacijama - još luksuznije, bogatije i dorađenije, izrađene od baršuna do umjetnog krzna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju