Nova kolekcija torbi s potpisom modnog brenda Roberta Severa savršeno će upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije. Izrađene su u visokokvalitetnoj koži, u bež i crvenoj boji sa metalnim detaljima zlatne boje. Selekciju čine tri modela od kojih su neki već klasici Robert Sever branda.

Torbica 'Gala' modnog brenda Roberta Sever prvi put je predstavljena 2005. godine, a ovo je njezina deveta inkarnacija. Malena u dimenzijama, može biti dnevna ili večernja torbica. Ovog puta je ukrašena kićenkama i staklenim perlama.

Slična dekorativna tehnika primijenjena je i na pismo torbici 'Karla' koju Robert Sever predstavlja i kao varijantu za proljetno-ljetnu sezonu. Ova torba, kao i sve u kolekciji, vrlo je praktična, pa ima dvije opcije nošenja. Uz metalni lanac remen, postoji i opcija klasičnog kožnog remena.

Nova kolekcija torbi s potpisom modnog brenda Roberta Severa savršeno će upotpuniti proljetne i ljetne odjevne kombinacije

Viskokvalitetne kože, ova torba sa resama ukrašena je staklenim perlama. Najraskošnija torbica kolekcije je 'Marija Virginia' koja je izvedena u koži dekoriranoj kožnim plisiranim volanima po cijelom prednjem dijelu. Praktičnost ove torbice je u dvije mogućnosti nošenja - sa klasičnim kožnim pojasom ili sa malim, ultramodernim pojasom u kombinaciji kože i zlatnog metalnog lanca.

Moderne torbice okosnica su branda Robert Sever te samim time i zaslužuju posebno izdanje. U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše 'signature' torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi, ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri popularnog modnog branda.

Osim navedenih torbi, selekciju unikatnih modela, kao i popularne RS Black ruksake u crnoj koži, za žene i muškarce, možete pronaći na online shopu www.karla.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju