Mladenke pomno odabiru svaki detalj, pa tako i donje rublje koje će nositi na svoj veliki dan. Obično se za tu svečanu priliku biraju romantični i elegantni kompleti bijele boje. To je pokazala i naša plesačica Tina Walme odjenuvši se u delikatno rublje kao iz bajke.

Galerija Capsule kolekcija za mladenke Capsule kolekcija za mladenke Capsule kolekcija za mladenke +12 Capsule kolekcija za mladenke

Sezona vjenčanja je pred nama, a s njom nam stižu i nove kolekcije namijenjene mladenkama, koje nas svake godine sve više oduševe. Uz vjenčanicu, nakit i cipele mladenke pažljivo biraju i donje rublje koje će nositi na dan vjenčanja. Upravo je donje rublje onaj skriveni adut zbog kojeg se žene osjećaju još ženstvenije i samouvjerenije. Uz fine, čipkaste i svilenkaste komade koji odišu romantikom i elegancijom uz pravu dozu seksipila lako se osjećati posebno, a upravo je takvu kolekciju ove godine predstavio Yamamay.

Prikladna naziva, kolekcija ''Miss White'' izrađena je od odabranih, finih materijala kao što su čipka i til uz svilenkastu tkaninu, koja je dodatno ukrašena svjetlucavim detaljima. Kolekcija oduševljava minimalizmom i jednostavnošću, dok odabrani materijali uz dozu luksuza naglašavaju žensku ljepotu i njezine atribute. Lijepoj i nježnoj, a istovremeno senzualnoj kolekciji prekrasne bijele boje teško će odoljeti buduće mladenke.

Capsule kolekcija za mladenke Capsule kolekcija za mladenke (Foto: Yamamay)

To je pokazala i naša prekrasna plesačica Tina Walme, koja je na svom profilu na Instagramu podijelila video u kojem je odjenula bajkovite komade iz kolekcije ''Miss White''. Uzbuđenje oko vjenčanja ne skriva, a ako je suditi po objavi, Tina je na svom popisu obaveza već stavila kvačicu kod odabira donjeg rublja. Uz romantične stihove popularne Elvisove pjesme koja prati Tininu objavu zaljubili smo se u ovu kolekciju, u kojoj će svaka mladenka izgledati sjajno na svoj veliki dan.

Ta kapsulna kolekcija sadrži sve što jednoj mladenki treba od ceremonije i prve bračne noći do medenog mjeseca, a sastoji se od bustier korzeta, karioka grudnjaka, push up grudnjka, brazilskih gaćica, gaćica visokog struka i podvezice koja upotpunjuje donje rublje. Sve te prekrasne komade možete poput Tine uskladiti i sa spavaćicom Yamamay Orchidea ili pak odabrati slip haljinu.

Capsule kolekcija za mladenke Capsule kolekcija za mladenke (Foto: Yamamay)

Fino donje rublje poklon je koji rado dobivamo, ali i darujemo sami sebi, s užitkom ga odmotavamo, oblačimo i skidamo. Kolekcija ima ponešto za svakoga, a poželite li više od jednog kompleta, svakako prišapnite kumi jer je upravo donje rublje idealan poklon za djevojačku večer.

Kolekciju Yamamay Bridal pogledajte u našoj galeriji, a odlučite li joj reći ''uzimam'', pronaći je možete na yamamay.com i u svim trgovinama Yamamay.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Yamamay po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju