Kada nose prozirne ili „gole“ haljine na crvenom tepihu slavne dame obično pomno biraju donje rublje jer ne žele da se ocrtava ispod njihovih modnih kombinacija. Britanska glumica Leslie Rose prednost pak daje udobnosti


Škotska glumica Rose Leslie, poznata po ulozi Ygritte u popularnoj seriji Igre prijestolja izazvala je pažnju na crvenom tepihu uoči dodjele Olivier nagrada u Londonu.

Za ovu priliku 30 godina stara ljepotica odabrala je crvenu večernju haljinu brenda Christian Dior iz nove kolekcije za proljeće / ljeto 2017. od tila koja je naglasila njenu fit figuru.

Zbog prozirnosti materijala, ispod haljine se jasno naziralo donje rublje. Protivno uobičajenim trendovima, Leslie je odabrala muške bokserice istog brenda koje su joj omogućile da pozira pred kamera bez straha da će razotkriti neki neželjeni dio tijela.

Sportske bokserice i glamurozna haljina neobičan su spoj, koji je podijelio britansku javnost i kritičare. I dok jedni plješću ovakvoj modnoj hrabrosti, drugi govore da je riječ o modnom promašaju.

Što vi mislite o kombinaciji bokserica i prozirne večernje haljine?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju