U novoj kolekciji dekorativne kozmetike modne kuće Chanel očekuje vas čak 8 novih nijansi ruževa i 15 nijansi laka za nokte kojima ljubiteljice njihovih proizvoda neće moći odoljeti

Rouge Coco Stylo nazive je nove kolekcije dekorativne kozmetike koju je lansirala kozmetički brend Chanel.

Chanel je svoje štovateljice i ovaj put obradovao novitetima, a posebno će im se svidjeti ruž za usne Rouge Coco Stylo s inovativnom formulom.

Ovaj fantastičan '3 u 1' proizvod nudi intenzitet ruža, svjetlucavost sjajila i hidratizitrajuću moć balzama, a dolazi u čak osam novih nijansi – od nježne ružičaste preko nude do vatreno crvene.

Ruževi su obogaćeni ekstraktom sjemenki jabuke i uljima jojobe i kokosa. Svileni puder, pčelinji vosak i drugi posebni sastojci usne čine vidljivo glatkima i punima, a daju im i svjetlucavi 3D sjaj.

U prodaju stiže i 15 novih nijansi legendarnog laka za nokte Le Vernis. Da bi lak bio što dugotrajniji pobrinut će se Le Gel Coat, poseban gel koji se nanosi na lak, štiti ga i tako produljuje njegovu trajnost do šest dana. Prirodno svjetlo aktivira ovaj poseban gel, a rezultat je vrhunski sjaj na noktima koji će izgledati kao da ste netom stigli s manikure.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju