ROX Beauty kutak bio je središte pažnje, gdje su sudionice mogle vidjeti najpopularnije proizvode te dobiti edukaciju o njihovoj primjeni i beneficijama

Prvo izdanje Women's Wellbeing Weekend-a by Abrienne nedavno je održano u Splitu, u šarmantnom hotelu Cvita. Jedan od ključnih elemenata ovog inspirativnog događaja bio je ROX Beauty, koji je dodatno obogatio iskustvo wellnessa i ljepote. Cilj manifestacije bio je proslaviti žensko blagostanje, naglašavajući važnost ženskog zdravlja, beauty rutina, mindfulness aktivnosti te tjelesne aktivnosti poput pilatesa, ističući da prava ljepota dolazi iznutra i manifestira se izvana.

PR PR Foto: PR

Sudionice su imale priliku uživati ne samo u bogatom programu događaja, već i u posebno osmišljenim brunchevima i glamuroznoj gala večeri koja je zaokružila cjelokupno iskustvo. ROX Beauty bio je ključni partner u stvaranju spa doživljaja na događaju. ROX Beauty kutak bio je središte pažnje, gdje su sudionice mogle vidjeti najpopularnije proizvode te dobiti edukaciju o njihovoj primjeni i beneficijama. Posebno su se istaknuli proizvodi poput NuFace uređaja za masažu lica koji pruža blagotvorne učinke na lifting, toniranje i zaglađivanje kože.

PR PR Foto: PR

Sudionice su bile oduševljene isprobavanjem ovih proizvoda, a svaka od njih dobila je ROX Beauty goodie bag koji je sadržavao korisne gadgete poput StylPro Glow & Go kozmetičkog ogledala, StylPro Heated Lash Curler-a, ROX'N'ROLL Jade Roller-a te StylPro Eye Wand-a.

PR PR Foto: PR

Među poznatim licima koja su uživala u ROX Beauty iskustvu su bile su i bivša Miss Hrvatske Mia Rkman, Albina Grčić, Iva Šarić te influencerice Nikolina Minovska, Patricija Vodopija, Emili Dragaš i Martina Vuletić. Svi su se složili da će ovi fantastični proizvodi postati neizostavan dio njihove beauty rutine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju