Već nekoliko godina u svijetu su beauty gadgeti postali „must have“ svake moderne i njegovane žene, a da i u Hrvatskoj ni malo ne zaostajemo za svjetskim trendovima pobrinuo se Rox Beauty tim koji već nekoliko godina neumorno radi na tome da Hrvaticama pruži na dohvat ruke ono čime se njeguju i brojni svjetski celebrityji.

Tako u njihovom Rox Beauty Storu u Ilici 54 u Zagrebu možete pronaći i kupiti sve ono što i brojne dame na Petoj Aveniji u New Yorku ili na Champ Eliséeu u Parisu - poznate svjetske brandove poput NuFacea, Smoothskinga, Tripollara, Dysona i brojnih drugih.

PR PR (Foto: PR)

NuFace
je vodeća američka tvrtka u beauty gadgetima, prisutna na tržištu već više od 30 godina, a njeni proizvodi koriste patentiranu Microcurrent Skincar tehnologiju tj. mikro struju koja klinički dokazano blagotvorno djeluje na lifting, podizanje tonusa i zaglađivanje kože.

NuFace koriste mnoge poznate dame u svijetu showbusinessa. Jeniffer Anniston je fan još od 2016, koriste ga Kate Hudson i Miranda Kerr od 2017. a sviđa se i supermodelu Belli Hadid, koja ga je nedavno probala i objavila: „Ok, koristim Nuface na setu već neko vrijeme i moram si nabaviti jedan!“

Tripollar je premium izraelski brend koji ste vjerojatno upoznali već prošle godine, dok je Severina bila njegov ambasador. Tripollar RF tehnologija zagrijava kožu usmjeravajući toplinu na dermalni sloj, stimulirajući dodatno izlučivanje kolagena i elastina za učvršćivanje, zaglađivanje i zatezanje kože.

Smoothskin je britanska tvrtka poznata još i kao pionir u patentiranju IPL uređaja za trajno uklanjanje dlačica. Godinama je proizvodila različite gadgete za druge brendove, dok se nisu osamostalili, iskoristili bogato znanje i napravili najbolji IPL uređaj na tržištu. Jedini s neograničenom količinom bljeskova, a prema brojnim istraživanjima i kliničkim ispitivanjima, prošle je godine bio proglašen i za najbolji IPL uređaj na svijetu. Kako i ne bi kada je najbrži i ima neograničen broj bljeskova, a u njegov dizajn već su se odavno zaljubile i neke poznate Hrvatice.

I dok skincare brojnim znanstvenim dostignućima uspješno povezuje prirodu i znanost te napreduje velikim koracima u ispravljanju nepravilnosti, zaglađivanju finih linija i bora na licu, beauty gadgeti poput IPL uređaja, kao i uređaja za dubinsko čišćenje lica ili zaglađivanje bora i podizanje tonusa postali su nezaobilazni pridruženi član uspješnog tima za njegu i postizanje lijepog i njegovanog izgleda.

Oni su postali nešto bez čega ne možemo više zamisliti dnevnu rutinu njege kože. Iako smo se njima do prije godinu dana mogli počastiti samo u salonima ljepote koji u svojim ponudama imaju tretmane za lice i tijelo, od nedavno svoj primjerak možemo nabaviti i samo za sebe te ga koristiti u udobnosti vlastitog doma kada god poželimo.

PR PR (Foto: PR)

Prošetate li se do njihove predivno uređene trgovine u Ilici 54, njihovo će stručno i educirano osoblje uvijek za vas pronaći vremena i uz zlata vrijedan savjet, objašnjenje ili preporuku zajedno s vama pronaći najbolje rješenje za ono što vam treba kako biste svakoga dana iz vlastitog doma mogli izaći kao iz beauty salona, bilo da vam za to trebaju kvalitetni skincare proizvodi ili uređaji za njegu.

Kako to izgleda uživo, možete pogledati na videu.

A koliko su beauty gadgeti postali tražene vrijedne stvarčice znaju u Rox Beauty timu, jer su upravo otvorili i svoj prvi Rox Beauty Store u Regiji i to u samom srcu Beograda.

Djelić atmosfere s otvaranja pogledajte na videu.

Da Beograd nije zadnja destinacija, šapnuli su nam iz Rox Beautyja i uskoro najavili svoj ekskluzivni dućan u Sarajevu, a za proslavu svog prvog rođendana u Zagrebu pripremili su i brojna iznenađenja i sjajne velike popuste za svoje vjerne klijentice.

Ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti ih već danas i oduševiti se najnovijim poslasticama iz beauty industrije!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju