U obiteljskoj radionici Lidije Kraševac iz Zagreba nastaju čarobni, bogato ukrašeni adventski vjenčići koji će vas na prvu osvojiti detaljima kojima su ukrašeni, poput orašara, keramičkih lutkica, sobova, anđela... Sve što Lidija pronađe na internetu i u našim trgovinama i što joj se svidi, time ukrasi svoje ručno rađene aranžmane. Posebne su i posude za aranžmane koje izrađuje njezin suprug, dok je kći zadužena za komunikaciju s kupcima na društvenim mrežama.

Galerija Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 11 Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 14 Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 15 +11 Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba

Brend Adventski vijenci by Lidija obitelj Lidije Kraševac gradi već deset godina, izrastao je iz hobija i prerastao u mali obiteljski posao.

Moji adventski vjenčići i aranžmani prvenstveno su namijenjeni za domove, ali ovisno o veličini mogu se lijepo uklopiti u poslovne prostore kao i razne lokale, trajni su i mogu ukrašavati prostore više godina, govori Lidija Kraševac iz Zagreba. Kolekciju za ovu godinu počeli su izrađivati prije mjesec dana, a narudžbe kupaca već stižu jer mnogi žele na vrijeme dobiti svoj ukras za Advent.

Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 6 Lidijini adventski vijenci i aranžmani izgledaju poput malih remek-djela (Foto: Privatne fotografije)

Posebnost Lidijinih vjenčića su i posude u kojima ih radi, a riječ je o unikatima koje izrađuje njezin suprug. To su većinom ručno rađene drvene posude te posude obložene umjetnim krznom, a ove godine hit su posude obložene ručno pletenim predivom i mekanom vunom. U posude zatim slaže različite zanimljive i lijepe detalje, prigodne za blagdansko vrijeme.

Ove godine izuzetno su popularne drvene i keramičke kućice i borovi u raznim veličinama i bojama, kao i simpatični gnomovi, mala bradata mitska bića, otkriva. Veliku pažnju posvećuje i izboru i kombiniranju boja, a koristi, u adventsko i božićno vrijeme uvijek popularne, crvenu, zlatnu i srebrnu kao i nježne puderaste i roze nijanse.

Tko bi joj odolio? Topla dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 5 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 3 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 6 +2 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 2

Chia Cups: Stigla je božićna kolekcija popularnih hrvatskih šalica s točkicama Božićne Chia Cups šalice - 6 Božićne Chia Cups šalice - 5 Božićne Chia Cups šalice - 4 +3 Božićne Chia Cups šalice - 2

Lidijini adventski vijenci i aranžmani uistinu izgledaju poput pravih malih remek-djela i ništa čudno ako ih, nakon što Advent, Božić i Nova godina prođu, nećete željeti pospremiti do iduće godine. Jer toliko su lijepi i ljupki da ćete ih lako poželjeti imati za ukras čitavu godinu!

Možete ih pronaći na Instagram profilu Adventski vijenci by Lidija, kao i na Facebook stranici brenda. Cijene se kreću do 250 do 350 kuna, ovisno o vrsti i veličini, a svoj vjenčić nećete čekati dugo jer isporuka je za tri do pet dana.

Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 8 Aranžmani su bogato ukrašeni detaljima poput orašara, keramičkih lutkica, sobova, anđela... (Foto: Privatne fotografije)

Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 1 Posebnost Lidijinih vjenčića su i posude u kojima ih radi, a riječ je o unikatima koje izrađuje njezin suprug (Foto: Privatne fotografije)

Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 4 Ove godine hit su posude obložene ručno pletenim predivom i mekanom vunom (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju