Slažemo se, crveni ruž nezaobilazan je dio kozmetičke torbice s nevjerojatnim moćima, ali većina žena ipak ga ne nosi svakodnevno. Za svaki dan i nošenje od jutra do mraka mnogi ipak češće biraju jednostavnije opcije.

Govorimo, između ostalog, o ruževima za usne u nude nijansama. Osim što izgledaju prirodno i lijepo, ne zadaju nam dodatne brige poput one jesu li se možda razmazali i slično. Također, nosivi su u svim prigodama, a cijelom izgledu daju dodatnu dozu ženstvenosti i elegancije.

Osim toga, odličan su izbor za posebne prigode u kojima želimo jače istaknuti oči.

U našoj galeriji izdvojili smo deset ruževa u nude nijansama, devet klasičnih i jedan tekući, koji su nosivi od jutra do mraka. Zavirite i pronađite svog favorita.

KAKO ŠTO BOLJE NOSITI NUDE RUŽ

U nastavku pročitajte i nekoliko savjeta kako da nude ruže izgleda što bolje na usnama:

• Počnite s podlogom

Kako bi vam usne zablistale u punom sjaju, najprije nanesite podlogu (korektor) u nijansi sličnoj vašoj prirodnoj nijansi usana. Na taj način dobit ćete ujednačenu podlogu za rad. Navlažite usne i nanesite malo podloge pomoću vrhova prstiju.

• Iscrtajte usne

Čak i kada nosite nude ruževe, ne zaboravite na olovku za usne. Ona će pomoći da vaše usne izgledaju punije i da oblik bude bolje definiran. Koristite olovku za usne u nijansi istoj kao vaš ruž ili koja je za nijansu tamnija.

• Odaberite pravu nijansu

Prilikom kupnje nude ruža pripazite samo da njegova nijansa odgovara vašem tenu. Uvijek je dobro da je ruž barem nijansu svjetliji ili tamniji od njega.

• Iskoristite bronzer i highlighter

Nakon što usne ispunite ružem, konturirajte ih tako da se boja dodatno istakne, a usne izgledaju punije. Točno ispod donje usne nanesite malo bronzera, a uz rub gornje usne, na sredini nanesite malo highlightera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju