Najtraženija paleta sjenila u internet trgovini Pink Panda dosad je prodana u više od 53.880 primjeraka te je visoko na listi njihovih najprodavanijih make-up proizvoda.

Britanski make-up brend Revolution omiljen je među ženama zbog svoje izvrsne kvalitete i pristupačnih cijena. Jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda definitivno je paleta sjenila BBB Fortune Favours the Brave (Sreća prati hrabre) koja se sastoji od čak 30 visokopigmentiranih nijansi sjenila za oči. Od toga je 14 mat nijansi, deset shimmer nijansi i šest ekstremno sjajnih mramornih nijansi.

Britanski make-up brend Revolution omiljen je među ženama zbog svoje izvrsne kvalitete i pristupačnih cijena



Paleta je savršena za svaku ljubiteljicu šminke, jer možete stvoriti nježan svakodnevni ili glamurozan večernji izgled za poseban događaj ili izlazak s prijateljicom. Budući da su nijanse izrazito pigmentirane i lako se nanose, s njom ćete moći postupno 'nadograditi' izgled do željenog intenziteta, opisuju ovu best seller paletu u internet trgovini Pink Panda.

Zbog izvrsne kombinacije boja paletu brenda Revolution možete koristiti tijekom cijele godine, a sadrži i veliko ogledalo za šminkanje. Paleta BBB Fortune Favours the Brave dosad je prodana u više od 53.880 primjeraka, a cijena u trgovini Pink Panda iznosi 129,99 kuna. Svi proizvodi brenda Revolution su veganski i nijedan nije testiran na životinjama.
 
Paleta sjenila s 30 boja koja je oduševila više od 53.000 žena Paleta sjenila 'Fortune Favours the Brave' brenda Revolution vrlo je tražena Foto: www.pinkpanda.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju