Aqua Maris 4Allergy i Vizol S Allergy olakšat će tegobe izazvane peludnim alergijama

Kiša koja je polovicom svibnja nenadano oprala ulice naših gradova i mjesta neće dugo potrajati, najavljuju nam iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

A vi, čim kiša stane, kišete, svrbi vas nos, ne možete disati i suze vam oči, dekoncentrirani ste? Ukoliko vam se ove tegobe ponavljaju u istom periodu svake godine, vjerojatno ste jedna od svake četvrte osobe koja u Hrvatskoj pati od neke peludne alergije.

Aqua Maris 4Allergy vaš je vjerni saveznik u borbi protiv alergija! Moguće ga je koristiti samostalno ili po potrebi, u kombinaciji sa standardnom antialergijskom terapijom. Ako vas prati i alergijski konjuktivitis, koristite posve prirodni Vizol S Allergy. Time ćete zasigurno umanjiti jačinu upalne reakcije i smanjiti simptome svrbeža, suzenja i crvenila očiju.

Sprej za nos Aqua Maris 4Allergy sigurno i učinkovito ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Sto posto prirodan, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa, prikladan je za djecu i najosjetljivije pacijente. Dostupan je u praktičnoj bočici za nježno raspršivanje.

Najčešći alergeni su cvjetni pelud, grinje, plijesni i neka hrana. U proljeće, kada je zrak pun peludnih čestica, mnogi ljudi pate od peludne hunjavice. Uzrokuju je peludi drveća, trava i korova.

Peludna hunjavica je sezonske naravi. Cvjetanje drveća započinje u veljači, ali kulminira u travnju i svibnju. Kroz svibanj i lipanj najviše su koncentracije polena trava. Napokon, na kraju sezone, od kolovoza do listopada cvjetaju korovi. Vrijeme je da se dobro opremite kako bi spriječili ili umanjili djelovanje ovih alergijskih simptoma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju