Ispijanje kave ili čaja iz preslatke šalice uvijek nam uljepša i popravi dan, to su sitnice i mali trenuci sreće koji puno znače. A šalicu koja nas je osvojila na prvi pogled, stvorenu za ugrijati se u hladnim danima i večerima, pronašli smo u novom katalogu Avona.

Neodoljivim šalicama u slatkim oblicima životinja pridružila se šalica u obliku miša, čiji rep služi kao drška. Idealno za zimu, sivi mišić na sebi ima i zgodan detalj, pravi pravcati pleteni šal u crvenoj boji s dva bijela pompona.

Dok malog miša grije šal, vas će grijati topli, okrepljujući napitak iz ove šalice koja bi vam lako mogla postati nova najdraža. I to nije sve – dražesni miš zatvara oči kada se ulije vruća tekućina, što ovu šalicu, koja se može kupiti u Avonu za 109,90 kuna, čini još slađom i zanimljivijom. Može biti sjajan poklon za nadolazeće blagdane ili rođendan, a možda ćete s ovom slatkicom željeti obnoviti i vlastitu kolekciju šalica.

Slika nije dostupna Može li slađe? Šalica u obliku krafne koju želimo u svom ormariću

Slika nije dostupna "Pa vidi je": Baš posebna šalica za ispijanje kave koja je postala pravi hit

Ma, ništa ne može zamijeniti te trenutke uživanja u toploj kavi i čaju kada je vani hladno, a doživljaj je još ljepši kada pijemo iz šalice koju posebno volimo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju