I dok je nama "običnim" smrtnicima Salma Hayek jednostavno savršena od glave do pete, poznata meksička glumica smatra da je nizak rast jedna od njezinih nesavršenosti

Galerija Salma Hayek Salma u hlačama omiljenog kroja i jakni modne kuće Gucci Salma Hayek +3 Salma Hayek Prelijepa meksička glumica Salma Hayek visoka je 156 centimetara. Nikada nije skrivala kako bi voljela imati nekoliko centimetara više, pa ih, prema vlastitom priznanju, nadoknađuje nošenjem vrtoglavo visokih potpetica u većini dnevnih i večernjih prigoda.

Salma Hayek visoka je 156 centimetara.

Međutim, ne služi se samo štiklama kada je u pitanju produljivanje figure. Kada nosi hlače, najčešće bira modele ravnog kroja širih nogavica koje sežu do poda. To je još jedan dobar stari trik koji visini dodaje centimetre, a glavni uvjet za njegov uspjeh jest taj da spomenuti kroj hlača nosite uz visoke potpetice. Zahvaljujući toj kombinaciji, stvara se vizualni efekt produljivanja nogu.

Kako to izgleda u praksi, Salma je pokazala na jednoj večeri u Londonu. Crne hlače kombinirala je s topom u istoj boji i kožnatom jaknom modne kuće Gucci ukrašenoj raskošnim cvjetnim aplikacijama.

U galeriji pogledajte kako još slavna glumica kombinira svoj omiljeni kroj hlača.
Salma u hlačama omiljenog kroja i jakni modne kuće Gucci Salma u hlačama omiljenog kroja i jakni modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju