Glumica Salma Hayek bila je među sudionicima večere pod nazivom "Caring for Women" u organizaciji Zaklade Kering.

Galerija Salma Hayek u svjetlucavoj dugoj haljinia - 2 Salma Hayek u svjetlucavoj dugoj haljinia - 1 Salma Hayek u svjetlucavoj dugoj haljinia - 6 +2 Salma Hayek u svjetlucavoj dugoj haljinia - 5

Večera se održala u New Yorku u četvrtak navečer, a glumici su se na crvenom tepihu pridružile i druge zvijezde, među kojima su supermodel Karlie Kloss i britanska glumica Jodie-Turner Smith.

Društvo joj je pravio suprug François-Henri Pinault. Njih dvoje su zajedno sa supermodelom Gisele Bündchen, glumicom LaTanyom Richardson Jackson, glumcem Samuelom L. Jacksonom, umjetnicom Julie Mehretu i američkom feministicom Glorijom Steinem predsjedali događanjem.

Zaklada Kering dobrotvorna je organizacija koja pomaže ženama žrtvama nasilja. Podižu svijest javnosti i pomažu centre za pomoć ženama. Osnivač organizacije je Kering, luksuzna modna grupa koja posjeduje brendove kao što su Balenciaga i Gucci, a kojoj je na čelu glumičin suprug.

Za ovu prigodu glumica je odjenula dugu crnu haljinu ukrašenu svjetlucavim štrasom. Iako su svjetlucavi detalji rasprostranjeni po cijeloj haljini, najviše ih je na donjem rubu i uz dekolte. Haljina je imala i dramatični ovratnik na volane, a glumica je u ruci držala crnu torbicu. Mnogi su, komentirajući ovo izdanje, izrazili mišljenje da bi haljina bila puno bolja bez dramatičnog dijela na ramenima. Što vi mislite?

Haljina Salme Hayek...

glasova:

Izdanje je glumica upotpunila raskošnom dijamantnom ogrlicom i dijamantnim naušnicama, a kosu je oblikovala u voluminoznu podignutu frizuru, ukrašenu crnom baršunastom trakom.

Salma Hayek u svjetlucavoj dugoj haljinia - 1 Salma Hayek u glamuroznoj crnoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju